Siirry suoraan sisältöön

Parhaat deittisivut Suomessa 2022 - Top 10 listattuna

Nettideittailu on tullut tutuksi hyvin monelle viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta juuri sen ”oikean” löytäminen ei välttämättä olekkaan niin helppoa. Se, että olet vain rekisteröityneenä deittisivustolle ei yleensä riitä löytämään unielmiensa kumppania, vaan deittisovelluksia ja palveluita täytyy osata hyödyntää oikeilla tavoilla.
Deittisivuja on monia erilaisia ja ne ovat suunnattu yleisesti tietylle kohderyhmälle sekä tietynlaisista ihmistyypeistä pitäville. Kymmenessä eri deittisovelluksessa samanaikainen harhaileminen voi sekoittaa pakkaa, etenkin jos tarkoitus on itselleen vakavampaa parisuhdetta.  

Aika-ajoin voi tuntua siltä, että läheisiä kavereita ja tuttuja onnistaa rakkauden pelissä useammin kuin sinua itseäsi. Varmasti joku lähipiirissäsi on löytänyt elämänsä rakkauden ilman vaivannäköä. Totuus kuitenkin on se että, parisuhteen etsintään ja rakkauden syntyyn täytyy tehdä paljon töitä.

Harvoin käy sellainen tuuri deittisivuilla, että löydät kumppanin ensimmäisinä päivinä, jonka kanssa kemiat kohtaavat todella hyvin. Mikäli heti ei tärppää, älä stressaa vaan jatka deittailua.

Lähes jokainen rakkauden löytänyt on joutunut käymään paljon eri deittikumppaneita läpi, ennen kuin he ovat löytäneet oikeasti sopivan kumppanin deittisivustoilta.
Deittimestari.fi on apunasi löytämään juuri sinulle parhaan kumppanin. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa suosituimmista deittisivustoista ja listanneet parhaat deittisivut tietyille kohderyhmille.

Kolme suosituinta deittisivua

Parhaat deittisivut listattuna

E-kontakti.fi - Erityisesti naisille sopiva deittisivu

Naisilla deittailu voi olla helpompaa, niin oikeassa elämässä kuin treffisivustoillakin, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tapaaminen uuden ihmisen kanssa tai suhteen muodostaminen olisi helppoa. Useimmat naiset saavat toki paljon huomiota deittisivustoilla, mutta paljon siitä huomiosta on myös negatiivista.

Häirikköviestejä, esimerkiksi seksuaalisävytteiset kuvat (alapäästä), sekä muut häirinnän ja stalkkausksen muodot varmasti ovat ahdistavaa ja voivat tehdä nettideitti -sivun käyttämisestä jopa inhottavaa. Potentiaalisten kumppaneiden löytäminen voi olla hankalaa kaikkien näiden ei-toivottujen viestien seasta. Kuitenkin E-Kontakti.fi on ylivoimaisesti yksi turvallisimmista deittisivuista, varsinkin naisille.

Lue tästä E-Kontakti.fi kokemuksia tästä ja kokeile palvelua ilmaiseksi alla!

Eliittikumppani.fi – Suomen suosituin deittisivusto tosi rakkautta etsiville

Yleisesti ottaen miehille nettideittailu on haastavampaa kuin naisille. Tietyillä deittisivustoilla on botteja, trolleja ja jopa sisällöntuottajia, jotka voivat esittää naisia.

Todellisuudessa kyseessä on yleensä huijausyritys, tai he voivat markkinoida jotain tuotteita.

Aitojen ihmisten kanssa voi olla hankala luoda oikeanlainen yhteys, varsinkaan jos kemiat eivät käy täysin yhteen. Naisilla on useimmiten parempi mahdollisuus valita, kenen kanssa he matcheja luovat.

Yksikään treffisivusto ei valitettavasti ole täysin vapaa tämänkaltaisista ongelmista, mutta Eliittikumppani tekee paljon töitä, saadakseen pidettyä palvelun huijari-,botti-,valeprofiili- ja häirikkövapaana.

Lue Eliittikumppani kokemuksia tästä ja rekisteröidy palveluun nyt ilmaiseksi!

Victoria Milan – Suosittu treffisivusto salaseuran hakuun

Victoria Milanin deittisivusto on suunnattu seksiseuraa hakeville varatuille ja sinkuille. Vaikka palvelu on suunnattu pelkästään petipuuhan hakua varten, on se yksi suomen suosituimpia deittisivustoja.

Treffisivu sopii niin varatuille, sinkuille ja myös pariskunnille, jotka hakevat piristettä makuuhuoneeseen. Sivustolla seuran hakeminen on casuaalia, eikä sieltä todennäköisesti löydä parisuhdetta, vaan enemmänkin seikkailun ja kokeilunhaluista seuraa.

Deittisivustolla yksityisyys otetaan vakavasti, voit itse päättää kenelle haluat näyttää profiilikuvasi ja kenelle ei.

Lue lisätietoja tästä ja Victoriamilan.fi kokemuksia tästä.

50PlusMatch.com - Kokeneemmille sinkuille suunnattu deittisivu

Hyvin usein ajatellaan viisikymppiset onnellisesti naimisissa, asuvan omakotitalossa muutaman lapsen kanssa, omistavan farmarivolvon ja kultaisen noutajan. Näin ei kuitenkaan aina ole, myös hieman iäkkäämmät sinkut ja eläkeläiset ovat myös yllättävän aktiivinen kohderymä deittisivujen käyttäjien keskuudessa. Myös monet yli 70 vuotiaat etsivät sitä loppuelämän kumppania.

Jotkut käyttäjät ovat aikaisemmin olleet jopa vuosikymmeniä onnellisesti naimisissa, ennen kuin jotain on sattunut. Avioero, auto-onnettomuus, vaihtoehtoja on monia. Palvelussa löytää samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat yleensä samankaltaisessa elämäntilanteessa. Juttuseuraa siis riittää. 

Pelkkä jutteluseura ja muiden käyttäjien tapaaminen tosielämässä voi auttaa monia pääsemään entisen rakkaan menetyksestä yli. Senioreille suunnattujen deittisivustojen tarkoitus onkin juuri helpottaa toistensa tapaamista.

Lue 50PlusMatch.fi kokemuksia tästä ja rekisteröidy palveluun ilmaiseksi alla.

 

Academic Singles – Deittisivu koulutetuille sinkuille

Koetko olevasi korkeakoulutettu ja sinusta tuntuu ettet löydä tasoistasi seuraa deittisivujen markkinoilta? Suosittelemme tässä tapauksessa kurkkaamaan tämän deittisivuston, löydät 50 000 rekisteröitynyttä, korkeakoulutettua käyttäjää Suomesta.

Voit olla diplomi-insinööri, lakimies tai lääkäri, Academic Singles treffisivusto tuo älykkäät sinkut vain painalluksen päähän.

Kokeile palvelua ilmaiseksi alapuolen linkistä ja löydä älykästä deittiseuraa itse valitsemillasi kriteereillä.

Bumble - Täysin ilmainen deittisivu vakavan parisuhteen etsintään

Monet etsivät sitä oikeaa deittisivustoilla, eikä heitä välttämättä kiinnosta lainkaan yhden illan jutut. Mikäli et ole löytänyt oikeanlaista seuraa ja olet pettynyt moniin eri tunnettuihin sivuistoihin, voi olla, että olet käyttänyt sellaisia sivustoja, missä ihmiset etsivät enemmän casuaaleja seksisuhteita.

Hyvin usea treffisivu onkin muuttanut tyyliänsä käyttänjien käytöksen pohjalta vuosien varrella. Voi olla että osa treffisivuista on perustamishetkellä ollut vakavia suhteita varten, mutta se on muuntunut nuorempien käyttäjien peitonheilutus sivustoksi. 

Edelleen on kuitenkin olemassa sivustoja, joissa etsitään tositarkoituksella romantiikkaa ja vakavia ihmissuhteita, yksi suosituimmista sivuistoista on tällä hetkellä Bumble, missä lähes jokainen käyttäjä etsii sitä oikeaa kumppania.

Valo - Deittisovellus joka on suunnattu kristityille sinkuille

Olet varmaankin törmännyt pinnallisiin ihmisiin muissa treffisivustoilla tai palveluissa. Mikäli otat uskon asiat vakavasti, voit ehkä ajatella ettet löydä sellaista ihmistä joka jakaisi samoja arvoja kanssasi. Kannattaa tässä tapauksessa kokeilla Valon deittiä.

Silloin kun deittisivustot, – sovellukset ja – palvelut saivat jalansijaa markkinoille, moni oli todella skeptinen sen suhteen, että sieltä oikeasti voisi päätyä avioliittoon toisen käyttäjän kanssa ja elää onnellinen elämä yhdessä. Kuitenkin nykyään jopa 30 prosenttia uusista avioliitoista on parisuhteita, jotka ovat saaneet alkunsa eri deittipalveluista.

Nykyään ihmiset ovat avartaneet hieman mieltänsä ja ymmärtäneet, että on ihan oikeasti mahdollista tavata elämänsä rakkaus ruudun välityksellä verkossa. Eritoten käyttämällä sellaisia palveluita, joiden käyttäjät jakavat samanlaiset arvot kanssasi lisää mahdollisuutta aidon rakkauden löytämiseen. Lisäksi, vältyt tapaamasta sellaisia ihmisiä, jotka ovat etsimässä aivan eri asioita kuin itse.

Yhteisen tulevaisuuden suunnitteleminen on huomattavasti helpompaa, mikäli molemmat osapuolet tietävät jo mitä elämältä haluavat. Jos omaat kristilliset arvot ja tavoitteenasi on löytää avioliitto, on Valo deitti loistava vaihtoehto.

Lue Valo Deitti kokemuksia tästä ja kokeile palvelua ilmaiseksi alapuolen linkistä.

Grindr - treffisivusto LGBTQ+ yhteisön jäsenille

LGBTQ+ yhteisö on ollut jatkuvassa kasvussa viime vuosien ajan. Tämä näkyy varsinkin eri deittipalveluiden merkeissä, jotka ovat suunnattu erityisesti heille. Se on loistava asia, että käyttäjäkunta kasvaa, mutta moni edelleen arvioi yhteisön määrän heittämällä yläkanttiin. Moni LGBTQ+ yhteisön jäsen on yrittänyt tuloksetta etsiä sopivaa kumppania ”normaaleilla” treffisivuistoilla.

Ihmiset arvioivat virheellisesti LGBTQ+ yhteisön jäseniksi jopa 1/4 aikuisväestöstä, mutta todellisuudessa määrä pyörii noin 3-5 prosentin nurkilla. Tämä harhaluulo varmasti hankaloittaa oikeanlaisen seuran etsintään.

Yhteisön jäsenet ovat huomanneet tämän ongelman ja perustaneet deittisivustoja, jotka ovat suunnattu suoraan LGBTQ+ jäsenille. Näiden sivustojen tarkoitus on luoda turvallinen paikka tavata muiden yhteisön jäsenien kanssa, ilman minkäänlaista pelkoa arvostelusta, häirinnästä ja yhteenotoisten ihmisten kanssa, joilla ei ole mitään käsitystä edes koko yhteisöstä.

Tämän hetken tunnetuin LGBTQ+ yhteisön jäsenille suunnattu treffisivusto on Grindr.

Lue Grindr kokemuksia ja kokeile palvelua ilmaiseksi alla olevasta linkistä.

Match.com - ensimmäinen koskaan luotu deittisivu

Match.com pitää edelleen korkeaa sijoitusta yhtenä maailman suosituimmista deittisivuista. Deittisivu julkaistiin jo internetin varhaisina vuosina 1995, jonka jälkeen se on kerännyt jo peräti yli 10 miljoonaa sinkkua käyttäjikseen. Match.com sopii eritoten paljon matkustaville suomalaisille sekä heille, joiden ihmismieltymykset ovat muualla kuin Suomen maaperällä.

Sivun käyttäjäkunta on lähes kokonaan ulkomaalainen, suomalaisia palvelussa on muutamia tuhansia.

Lue Match.com kokemuksia tästä ja rekisteröidy ilmaiseksi palveluun alla olevasta linkistä.

Ashley Madison – Salasuhteita aikuisille

Vaikka pettäminen on iso moraalinen dilemma, emme voi kiistää sitä faktaa, että hyvin monet varatut haluavat etsiä salasuhteita netin kautta. Syy miksi olemme lisänneet Ashley Madison -deittisivuston listallemme, on Suomalaisten suuri käyttäjäkunta.

Suomalaisia palvelussa on jo oli 200 000.

Viime vuosien aikana sivu on kerännyt valtavan määrän käyttäjiä ympäri maailman ja siitä on tullut kova kilpailija toiselle suositulle salaseurasivustolle joka on mainittuna tällä sivustolla, Victoria Milanille.

Mitkä ovat suosituimmat deittisivustot eri kohderyhmille?

Deittisivustot ovat yhtä vanhoja kuin itse Internet. Kuitenkin deittisivustot sekä niiden toiminnallisuudet ovat muuttuneet radikaalistit sitten ensimmäisten deittailualustojen syntymisen.

Mikäli haluat löytää elämäsi kumppanin käyttämällä nettideitti – sivustoa, joka on suunnattu sinun tyyliselle ihmiselle kurkkaa alapuolella oleva lista. Olemme listanneet Suomen suosituimmat deittisivustot, joista varmasti löydät seuraa, etsit sitten minkälaisia ihmisiä tahansa.

Millaisia deittisivustoja on olemassa?

Nykypäivänä netti on pullollaan erilaisia deittisivustoja, jotka ovat suunnattu useille eri kohderyhmille. Treffisivut ovat kohdennettu käyttäjille esimerkiksi: iän, sukupuolen, suhteen vakavuuden ja seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Treffisivustoista kannattaa valita sellainen joka sopii omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kuitenkin sen verran suosittu, että löydät deittisivulta mahdollisimman paljon samanhenkisiä käyttäjiä. 

Suomessa deittisivujen käyttäjiä on satojatuhansia. Huikeat käyttäjämäärät mahdollistavat sen, että pienillekkin kohderyhmille voi olla aivan omat sivustonsa.

Esimerkiksi, markkinoilta löytyy korkeakoulutetuille sinkuille tarkoitettu Eliittikumppani – sivusto, hieman varttuneemmille sinkuille tarkoitettu 50PlusMatch palvelu ja salasuhteisiin suunnattu Victoria Milan deittisivusto. 

Treffisivustoja käytettäessä kannattaa huomioida se, että millaisille ihmisille juuri kyseinen sivusto on tarkoitettu. Tuskin tulet löytämään vakavaa parisuhdetta Victoria Milanin kaltaiselta deittisivustolta.

Opi deittimestariksi näillä 3 tärkeällä vinkillä

Nettideittailun tärkein ensiaskel on tehdä profiilista mielenkiintoisen näköinen. Kuinka voit edetä ihmisten kanssa juttelemaan jos kaikki swaippaavat sinut pois? Valitettavan usein profiiliin ei panosteta lähellekkään tarpeeksi, jonka jälkeen ihmetellään miksi kukaan ei ota yhteyttä. Profiiliin, niin tekstiin kuin kuviinkin kannattaa ehdottomasti panostaa. Näin profiili erottuu positiivisesti muista mahdollisista ”kilpakumppaneista”.

Eri deittisivujen käyttö ei ole rakettitiedettä ja ne omaavat monia samankaltaisia piirteitä. Kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivimman deittisivun, -sovelluksen tai – palvelun, on aika aloittaa sen käyttäminen. 

Nyt kysymys kuuluu: Kuinka saada luotua mahdollisimman hyvä vaikutelma profiilin välityksellä?

Alapuolella löydät kattavan tarjonnnan tietoa ja neuvoja erilaisten palveluiden löytämiseen, kuinka käyttää niitä, hyödyntää sovellusten potentiaali parhaalla tavallaja vinkkejä yleisellä tasolla, kuinka erottautua joukosta positiivisella tavalla. Mikäli nämä vinkit eivät tuota vielä aikaan haluttua lopputulosta, lue toki lisää vinkkejä meidän blogistamme.

1) Käytä oikeanlaisia kuvia

Kuvat ovat luultavasti tärkein asia, joilla kiinnittää toisen käyttäjän huomio. Kuvattomat profiilit pyyhkäistään maton alle jopa sekunneissa, eli toisin sanoen, ihmisiä ei kiinnosta kuvattomat profiilit ollenkaan.

Olet varmaankin jo itse selannut, tai ainakin nähny selaavan Tinderin appia? Profiileja voidaan käydä läpi muutamassa minuutissa jopa satakunta, joista suurin osa hylätään välittömästi.
Ensimmäisen kuvan (profiilikuvan) tulisi olla mahdollisimman hyvin otettu ja mahdollisimman houkutteleva, että ihmiset voisivat käyttää aikaa tutkia profiiliasi pidempään. Profiilikuvan tulisi olla mieluusti kasvokuva, ilman mitään joka peittäisi kasvoja, mieluusti hymyllä varustettuna. Hymykuvista tulee hyvin usein lämmin tunnelma toiselle käyttäjälle. 

Profiilit joiden kuvat ovat otettu huonolla kameralla, huonoissa olosuhteissa, joissa juuri ja juuri kasvot näkyvät, hylätään hyvin nopeasti. Kasvokuvaan kannattaa panostaa oikeasti ja laittaa ainakin yksi kuva profiiliin, missä kasvot näkyvät selkeästi ja kunnolla.

Mikäli on tilanne se, ettei sinulla ole hyviä kuvia tallessa, panosta uusien ottamiseen. Älä myöskään yritä muokata kuvaa mitenkään epärealisesti, tämän näkee yleensä jo kaukaa. Toinen huomioon otettava asia on se, että kuvan tulisi olla suhteellisen tuore. 

Jos olet esimerkiksi 40 vuotias, älä laita kuvaa joka on otettu 15 vuotta sitten ja 20 kiloa kevyempänä. Kukaan ei varmasti pidä yllätyksestä treffeillä kun tajuaa että toinen ei näytä lähimaillakaan siltä, mitä odotti.

Etenkin miesten tulisi laittaa kuvia deittiprofiiliin eri aktiviteeteista ja harrastuksista, jotka ilmaisevat sen ettei mies ole vain kotona makaava, kaljaa kittaava sohvaperuna.
Miesten osuus deittisivuilla, -sovelluksissa ja -palveluissa on suuri, noin 60-75 prosenttia, joten kuviin kannattaa panostaa, että erottuu joukosta.

 

2) Ole rento ja tuo se ilmi deittiprofiilissa

Deittailun ei tulisi olla liian vakavaa, eikä profiilitekstin. Rento huumori toimii todella paljon paremmin kuin virallisen kuuluiset listat esimerkiksi harrastuksista tai jopa CV:ltä kuulostavat esittelytekstit.

Myös sellaiset tekstit, jotka herättävät tunteita lukijassa ovat iso plussa. Tämä pätee varsinkin naisiin. Naiset voivat kiinnostua profiileista jotka aiheuttavat jonkinlaisia tunteita heissä, oli se joko positiivisiä tai negatiivisia.

Profiilitekstiä voisi ajatella elokuvan trailerina, jossa pyrit tuomaan esille parhaita paloja itsestäsi, mutta et kerro kumminkaan aivan kaikkea. Näin mielenkiinto pysyy yllä pitkään jo keskustelun alettua.
Keskustelu kannattaa aina pitää kevyenä, varsinkin jos ette ole vielä tavanneet. Kasvotusten tapaaminen auttaa näkeemään pitää toisesta oikeasti ja ovat kemiat kohdallaan.

3) Yritä erottua joukosta ensimmäisellä viestillä

Hyvä ensivaikutelma on kaikki kaikessa, ellet omista suuria lihaksia, täydellistä leukalinjaa tai ole rikas kuin roope ankka. Pelkkä ” Moi, mitä kuuluu” ei herätä kenessäkään mitään kiinnostusta ja vaikka se surullista onkin, suurin osa miehistä aloittaa keskustelut edellä mainitulla tavalla.

Deittisivuilla viestittely voi olla hektistä ja henkilöt voivat käydä keskustelua jopa kymmenen muun kanssa samanaikaisesti. ”Moi,mitä kuuluu” viestit hukkuvat täysin kiinnostavampien viestiketjujen sekaan. Selkeästi erottuva ja sisältään lämmin viesti saa aivan varmasti enemmän huomiota kuin pelkkä ”moi” viesti.

Ensimmäisenä viestinä voisi olla esimerkiksi kehu toisen hiuksista, silmistä, tai jostain muusta piirteestä. Se voisi olla myös kysymys toisen profiilista, esimerkiksi tietystä harrastuksesta, lemmikistä, mistä vain.
Mikäli käy niin ettei vastakaikua synny, kannattaa suosiolla hyväksyä kyseinen tappio ja jatkaa seuraavaan profiiliin. 

Ota huomioon se, että vaikka matchi saattaisi syntyä, se ei todellisuudessa tarkoita yhtään mitään. Todella moni swaippaa ajattelematta hiemankaan kiinnostavat profiilit oikealle saadakseen mahdollisimman paljon matcheja ja mahdollisuuksia.

Ketkä pärjäävät parhaiten deittisivulla?

Valitettavaa mutta totta, parhaiten pärjäävät aidosti hyvänäköiset ihmiset, eivätkä he usein ole kauan aikaa sinkkuna, vaan heidät kirjaimellisesti viedään väkisin pois markkinoilta.

Suurin osa käyttäjistä ei kuitenkaan kuulu tähän ihmisryhmään ja jokaisella on mahdollisuus löytää kumppani, mutta se voi viedä hieman enemmän aikaan ellet näytä adonikselta.

Hyvin usein ”tavalliset” naiset saavat matcheja myös hyvältä näyttävien miesten kanssa, mutta suhteen jatkuminen on yleisesti pieni. Tämä johtuu suoraan siitä että määrällisesti miehiä on nii paljon enemmän treffisivuilla enemmän kuin naisia. Myös miehet etsivät huomattavasti enemmän yhden illan juttuja kuin naiset.

Seuranhakusovelluksissa on helppo jäädä etsimään entistä parempaa vaihtoehtoa ja se voi johtaa siihen ettei kukaa tunnu kelpaavan. Myös käyttäjämäärän laajuus voi luoda sellaisen harhakuvitelman siitä, että peräti huippumallin näköiset ihmiset olisivat tavallisen tallukan saavutettavissa, vaikka todellisuudessa niin ei ole.

Deittimaailma on hyvin raaka, se vaatii hermoa sekä malttia löytää se oikea kumppani itselleen.

Kuinka treffisivuistoilla tulisi käyttäytyä?

Ole aina kohtelias muita kohtaan, vaikka jokin kiristäisi nuppia. Älä yritä väkisin saada kontaktia toiseen jos saat sellaisen mielikuvan että nyt ei nappaa. Ihmiset ovat erilaisia, eikä ketään tulisi pakottaa pitämään toisesta. Häiritsevä käytös ei ole koskaan hyväksyttyä ja se voi mahdollisesti johtaa siihen, että sinut poistetaan sovelluksesta, eli sinut bännätään.

Kunnioita aina toisia niin kuin haluaisit muiden kunnioittavan sinua. Älä koskaan hauku muita käyttäjiä heidän uskomusten, tapojen tai mielipiteiden takia. Jokainen on omanlaisensa ja antaitsee elämään iloa sekä rakkautta. Mikäli et pidä toisen piirteistä tai mielipiteistä, kannattaa aina muistaa että varmasti tällä pallolla on myös joku, joka ei pidä sinusta tai ulkonäöstäsi. Mieltymykset ovat aina yksilöllisiä.

Älä ikinä lähetä toiselle kuvia, joita hän ei pyytänyt ja ei halua nähdä. Yllättäen lähetetyt alaston kuvat tai kuvat alapäästä ovat lähes aina vastenmielisiä ja häiritseviä. Älä siis lähetä niitä, ellei toinen ole niitä varta vasten pyytänyt.