Siirry suoraan sisältöön

Suomen parhaat deittipalvelut 2022 Top 10 listattuna

Deittipalveluita on nykypäivänä netti pullollaan, mutta mikä mahtaisi olla se kaikista paras deittipalvelu vuonna 2022? Ennen nettideittailu -sivustot olivat enemmänkin seuranhakufoorumeita, sitten tuli Tinder, joka mullisti nettideitti skenen aivan täysin.
Kun haluat löytää juuri itsellesi parhaimman seuranhakupalvelun, suosittelemme huomioimaan deittipalvelun käyttäjien iän, sukupuolen, asuinpaikkakunnan sekä sen, minkätyylistä treffiseuraa olet hakemassa. 

Ennen deittipalveluun rekisteröitymistä, mieti oletko etsimässä yhden yön juttuja, vakavampaa parisuhtetta tai pelkkiä uusia ystäviä.

Oli hakusessa minkälaista seuraa tahansa, löydät alapuolelta suomen parhaat deittipalvelut listattuna kätevästi top 10 menetelmällä.

Olit sitten hakemassa millaista seuraa tahansa, löydät tältä sivulta TOP-10 deittipalvelut Suomessa. Listauksemme sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia deittipalveluita, joten löydät taatusti sopivan vaihtoehdon sinulle.

Löydä suosituimmat deittipalvelut
Vertaile parhaita deittipalveluita
Kokeile ilmaiseksi jokaista deittipalvelua

Kolme suosituinta deittipalvelua

Parhaat deittipalvelut listattuna

E-kontakti.fi - Paras deittipalvelu parisuhdetta etsiville

E-Kontakti.fi on ylivoimaisesti Suomen suosituin deittipalvelu. Palvelu on erittäin tasokas, niin käyttökokemukseltaan kuin käyttäjiltään. E-Kontaktin käyttäjien sukupuolijakauma on lähes tasan miesten ja naisten kesken, käyttäjistä 52 % on miehiä ja 48 % naisia.

Mikäli tarkoituksena on löytää suomalaisia sinkkuja valmiina parisuhteeseen, kannattaa kyseistä palvelua ehdottomasti kokeilla.

Palvelun ilmaiset ominaisuudet eivät tietenkään ole niin hyviä kuin maksulliset ominaisuudet, joten kannattaa harkita jäsenyyden ottamista kyseiseen deittipalveluun.

Lue tästä E-kontakti kokemuksia ja rekisteröidy sitten ilmaiseksi palveluun.

Eliittikumppani.fi - Tasokas deittipalvelu koulutetuille

Eliittikumppani nimenä ei välttämättä kuulosta kovin kutsuvalta, ehkä jopa vaativalta, mutta se on erittäin suosittu seuranhakupalvelu kotimaisten sinkkujen keskuudessa. Deittipalvelun käyttäjäkunta on suurin osin korkeasti koulutettuja, fiksuja ja heistä suuri osa asustelee pääkaupunkiseudun kupeessa sekä muissa Suomen isoissa kaupungeissa.

Palveluun voi tietenkin liittyä kuka vain, ei häneltä vaadita mitään diplomi-insinöörin papereita.Kun rekisteröidyt Eliittikumppanin deittipalveluun, sinua pyydetään tekemään persoonallisuustesti. Tämän pohjalta Eliittikumppani alkaa ehdottelemaan sinulle sopivia matcheja, niiden tulosten pohjalta mitä vastasit testissä. 

Testi kannattaa ehdottomasti tehdä, voit oivaltaa joitain ominaisuuksia mitä haluaisittmahdollisesta kumppanista löytyvän. Mikäli olet jo yli 25 vuotias tai yli, löydät helposti samanhenkistä seuraa Eliittikumppanin käyttäjäkunnasta.

Lue Eliittikumppani.fi kokemuksia tästä ja liity palveluun nyt ilmaiseksi.

Victoria Milan – Makuuhuone seuraa niin sinkuille kuin varatuille

VictoriaMilan.fi deittipalvelu keskittyy oikeastaan ainoastaan panoseuran hakuun. Victoria Milanini palvelusta löydät niin sinkkuja, varattuja sekä myös pariskuntia, jotka haluavat virkistää hieman toimintaa vällyjen välissä.

Toki, kaikille ei palvelun moraali iske, mutta kyseisen palvelun suosiosta päätellen sille on suuret markkinat. Ihmiset haluavat harrastaa casuaaleja yhden illan juttuja ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Mikäli epäröit palveluun liittymistä sen takia, että joku tuttu tunnistaisi sinut kyseisessä palvelussa, ei hätää. Victoria Milanin palvelu on panostanut jokaisen käyttäjän yksityisyyden suojelemiseen.

Jos tahdot, voit blurrata jopa oman profiilikuvasi muilta käyttäjiltä, voit myös rekisteröityä feikkinimellä ja tiedoilla palveluun.

Lue Victoria Milan kokemuksia tästä ja rekisteröidy nyt palveluun ilmaiseksi.

50PlusMatch.com - Kokeneemmille suunnattu deittipalvelu

50PlusMatch.fi – deittipalvelu on maailman suosituin deittipalvelu 50 vuotiaista eteenpäin. Palvelussa etsitään yleisesti joko sitä loppuelämän kumppania tai vain pelkkiä ystäviä.

Palvelussa voidaan keskustella sinkkujen kanssa yksityisviestien lisäksi myös muilla tavoilla. Toisien käyttäjien kanssa voit myös kommunikoida esimerkiksi jakamalla videoita ja kuvamateriaalia. Treffipalvelussa on lähes samanverran nais- ja mies käyttäjiä, tarkka prosentuaalinen suhdanne: miehiä on 47% ja naisia 53%. Hieman kokeneemmille sinkuille 50PlusMatch on loistava valinta, vaikka nettideittailun maailma olisi tuntematon. 

Lue 50PlusMatch kokemuksia tästä ja kokeile palvelua ilmaiseksi alapuolen linkistä.

Match.com – Kaupunkideittailua

Ulkomaalaiset deittipalvelut eivät yleisesti ole suomalaisten huudossa, löytyy silti kansainvälisestä Match.com deittipalvelusta verrattain paljon suomalaisia. Yli 20 vuotinen, maailman ensimmäinen deittipalvelu on laajentanut myös Suomen maaperälle.

Suomalaisia sinkkuja löytyy pääasiassa suurista kaupungeista, kuten pääkaupunkiseudulta, turusta, tampereelta ja oulusta. Valitettavasti Match.com palvelusta ei löydy suomalaisia käyttäjiä pienemmiltä paikkakunnilta. Suosittelemme pienemmissä paikkakunnissa asuville käyttämään vaihtoehtoisesti esimerkiksi E-Kontakti.fi tai Eliittikumppanin deittipalvelua.

Match.com palvelu yhdistelee jonkin verran myös muissa maissa asuvia palvelun käyttäjiä, joten pääset takuuvarmasti juttelemaan myös ulkomaalaisten sinkkujen kanssa. Match.com tarjoaakin laajan skaalan sinkkuja Suomen suurimmista kaupungeista ja ulkomailta.

Lisäksi, Match.com ei ole suunnattu juuri 18 vuotta täyttäneille, vaan hieman sitä kokeneemmille. Mitään ikärajoituksia ei kuitenkaan ole. 

Joten jos haluat kokeilla palvelua, lue ensin Match.com kokemuksia tästä ja rekisteröidy nyt ilmaiseksi alapuolen linkistä.

EliteMeetsBeauty - Deittipalvelu, joka on suunnattu "eliiteille"

Ulkomaalaiset deittipalvelut ovat Suomalaisille yleensä suhteellisen tuntemattomia, mutta hyvin moni on kuullut EliteMeetsBeauty deittipalvelusta.

Deittipalvelu on tarkoitettu korkeakoulutetuilla sekä hyvin toimeentuleville sinkuillla, jotka voivat etsiä vakavaa parisuhdetta tai harrastaa myös sokerideittailua. Treffipalveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista ja nopeaa. Deittipalvelussa on toki maksullisia lisäominaisuuksia, jotka parantavat palvelun yleistä käyttökokemusta.

Palvelussa sukupuolijakauma on tasainen: Miehiä palvelussa on 53% käyttäjistä ja naisia 47%. EliteMeetsBeauty deittipalvelussa miesten on yleisesti helpompi löytää kumppani itselleen kuin monissa muissa palveluissa.

Lue EliteMeetsBeauty kokemuksia tästä ja rekisteröidy palveluun ilmaiseksi alapuolen linkistä.

Nextlove - Deittipalvelu yksinhuoltajille ja sinkkuvanhemmille

NextLove on varsinkin Suomessa saanut rakettimaisen suosion kohonneiden erotilastojen vuoksi. Palvelu on suunnattu juurikin eronneille ihmisille, joilla voi olla jo lapsia. Nextloven tarkoituksena on auttaa löytämään uusi elämänkumppani, jonka kanssa voi perustaa uusioperheen. 

Deittipalvelua ei ole tarkoitettu petikumppanien etsintää varten vaan täysin aidoille ja vakaville suhteille.
Palvelussa voit selata muita käyttäjiä samaan tapaan kuin muissakin deittisovelluksissa tai sitten hauskan ”vetovoimapelin” avulla. 

Vaikka palvelu on ulkomaalainen, käyttäjiä Suomessa on jo lähemmäs 10 000, joten seuraa ja uusia mahdollisuuksia varmasti löytyy.

Lue NextLove kokemuksia tästä ja rekisteröidy palveluun nyt ilmaiseksi alapuolen linkistä.

Happypancake.fi – Paras täysin ilmainen deittipalvelu

Happypancaken on maailmalla sekä suomessa yksi suosituimmista deittipalveluista. Treffipalvelu on ollut kauan käyttäjien suosiossa, mutta se on alkanu hiipymaan pari vuotta sitten tehdyn uudistuksen takia. Käyttäjäkokemus huonontui merkittävästi ja tämä johti siihen, että monet palvelua käyttäneet siirtyivät käyttämään muita deittipalveluita. Happypancake on edelleen kokeilemisen arvoinen deittipalvelu, mutta mikäli olet tosissasi etsimässä elämänkumppania, suosittelemme etsimään sitä muista palveluista. Lue Happypancake.fi kokemuksia tästä ja rekisteröidy palveluun ilmaiseksi alapuolen linkistä.
internationalcupid - deittisivu

InternationalCupid - Kansainvälinen deittipalvelu

Eikö suomalaisista sinkuista löydy sopivaa seuraa? Kaipaatko hieman jännitystä ja vaihtelua deittailuun? InternationalCupid tarjoaa valtavan määrän sinkkuja ympäri maailman.

Deittipalvelu mahdollistaa maailmanlaajuisen deittailun suomalaisten ja ulkomaalaisten välillä. InternationalCupid deittipalvelu perustettiin jo vuonna 2000 ja palvelussa on yli 10 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, joten seuran puutteesta ei varmasti tule olemaan pulaa.

Suomalaisia käyttäjiä ei kuitenkaan palvelussa kauheasti vielä ole, joten mikäli tarkoitus on deittailla kotimaisia sinkkuna, kannattaa heitä lähteä etsimään joko E-Kontaktista tai Eliittikumppanin palveluista.

Lue International Cupid kokemuksia tästä, tai kokeile sovellusta ilmaiseksi alapuolella olevasta linkistä.

Aurinkokivi Deitti – Hengellisille sinkuille suunnattu deittipalvelu

Vaikkakin uskontojen merkitys on laskussa ollut jo vuosikymmeniä ja ateistien määrä on räjähtävässä kasvussa, löytyy silti Suomessa todella paljon hengellisiä ja uskovaisia sinkkuja. Usein he etsivät sellaista ihmistä, joka jakaisi samat arvot itsensä kanssa. Nykypäivänä voi olla hankala löytää hengellisiä ihmisiä, jotka ottavat uskon asiat tosissaan. Tämän vuoksi Aurinkokivi deitti kehitettiin.

Vihapuhe ja ihmisviha on yleistynyt maailmassa todella paljon, omaa henkistä ajattelua tai arvomaailmaa tuodaan harvoin esille, koska muut ihmiset polkevat muiden ajattelutavat väärinä, jos heillä ei ole itse samoja uskomuksia.

Aurinkokiven deitin avulla voit löytää helposti sinkkuja, joiden kanssa ajatukset ja arvomaailma kohtaavat. Aurinkokiven motto on tuoda samankaltaisia sinkkuja yhteen, jotka omaavat samankaltaiset arvot ja kiinnostuksen kohteet.

Lue Aurinkokiven deitti kokemuksia tästä ja kurkkaa deittipalvelu alapuolen linkistä!

Mistä löydät parhaan deittipalvelun itsellesi?

Ensiksi, mieti mitä olet hakemassa deittipalvelulta. Kun olet kartoittanut pääsi sisällä haluatko etsiä vakavaa parisuhdetta, yhden illan juttuja vai kenties sokerideittailua, voit valita itsellesi sopivan deittisovelluksen. Mikäli haluat löytää vakavan parisuhteen, kannattaa välttää sellaisia deittisovelluksia, missä ihmiset etsivät pääsääntöisesti casuaalia deittailua ja yhden illan juttuja.

Tämä pätee myös toisinpäin: Jos haluat etsiä yöseuraa makkariin, ei paras paikka ole etsiä sellaista henkilöä deittipalvelusta, joka on tarkoitettu vakavia suhteita varten.

Yksi tärkeä huomio, olit sitten etsimässä yhden illan juttuja tai parisuhdetta, vältä käyttämästä sellaisia deittipalveluita, jotka pursuavat feikkiprofiileista. Ei ole olemassa ärsyttävämpää asiaa deittailun maailmassa kuin ajanhaaskaus valeprofiileille viestittelyyn. 

Eli lue kokemuksia eri deittipalveluista, jolloin saat tietoa kuinka tietyt deittipalvelut suojaavat käyttäjien yksityisyyttä sekä kuinka palvelu kiinnittää huomiota kyseisiin valeprofiileihin.

Ennen kuin hyppäät pää kolmantena jalkana nettideittailun maailmaan, aina ota huomioon kuinka turvallinen jokin tietty palvelu on. Älä koskaan ole lukematta treffipalvelun tietosuojakäytäntöjä, koska niistä löytyy hyödyllistä tietoa siitä, kuinka palvelu käsittelee henkilötietojasi. 

Tietomurtoja tapahtuu jokaisessa palvelussa, myös deittipalveluissa. Käytä siis vahvoja salasanoja, joita on hankala rikkoa ja mikäli on mahdollista, kaksinkertaista todennusta.

Kuinka olemme valinneet parhaat deittipalvelut?

Olemme tutkineet tarkasti läpi jokaisen suomessa toimivan deittipalvelun lukemalla käyttäjien arvosteluja ja palautteita. Olemme lisäksi arvioineet jokaisen palvelun kustannuksien,ominaisuuksien ja tietoturvallisuuden perusteella.

Kunnioitamme sellaisia treffipalveluita, jotka tarjoavat palveluitaan laajemmalle yleisölle sekä antavat käyttäjille ainakin mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi. Arvostelukriteerimme pitävät sisällään esimerkiksi: Hyvät käyttäjien hakumahdollisuudet, kevytmieliset deittailupelit palvelun sisällä, palvelun tietoturvallisuus ja käyttäjän yksityisyyden suojaaminen.

Tietenkään sama treffisovellus ei varmasti sovi jokaiselle, tarjoamme monia eri vaihtoehtoja, joita tarkastelemalla löydät varmasti parhaiten sopivan seuranhakupalvelun.

5 hyödyllistä vinkkiä: Kuinka tulla deittipalveluiden deittimestariksi?

1) Ensivaikutus deittipalveluissa - Parhaimmat profiilikuvat

Miehiä on pääsääntöisesti enemmän kuin naisia, oli kyse mistä tahansa nettideitti palvelusta. Miesten siis kannattaa panostaa oikeasti kunnollisiin profiilikuviin sillä ”kilpailu” on kovempaa. Naisilla on enemmän valinnanvaraa, joten miesten täytyy pyrkiä erottumaan joukosta ja herättää naisten kiinnostus.

Mikäli miehen profiilikuva on kehnosti otettu, naiset siirtyvät hyvin nopeasti seuraavaan profiiliin. Alapuolella on lueteltuna muutama vinkki miehille, jotka pohtivat minkälaisella profiilikuvalla pärjäisi nettideittailun rajussa maailmassa:

Olemme tätä painottaneet jo usealla sivulla: Ensimmäinen kuva on kaikista tärkein! Laita profiilikuvaksesi sellainen kuva, joka tuo sinussa esiin parhaat puolet. Selfie ei tässä ole välttämättä se paras ratkaisu. Vessassa otetut selfiet yleensä skipataan välittömästi, eikä se ole ihme. Vessaselfie ei kerro itsestäsi oikeastaan mitään, eikä se herätä mielenkiintoa. Pyri ottamaan sellainen kuva, missä olet tekemässä jotain fyysistä. Kuvaksi voisi sopia esimerkiksi sellainen, jossa olet pelaamassa jalkapalloa, jääkiekkoa, kiipeilemässä, liikkumassa luonnossa. Mikä vain tuo esille sinua itseäsi ja harrastuksiasi. Lataa siis vähintään yksi kuva, missä olet aktiivinen.

Kasvokuvan tärkeyttä ei sovi sivuuttaa. On tärkeää, että profiilissasi on vähintään yksi muokkaamaton ja selkeä kasvokuva, josta toiset käyttäjät voivat nähdä, millaiset kasvosi oikeasti ovat. Tämän tyylinen kuva auttaa saamaan huomiota, sillä yleisesti ihmiset haluavat tietää minkä näköinen toinen käyttäjä on.
Painotamme myös tätä: Ota ajankohtainen kuva, älä missään nimessä laita deittiprofiiliin 10 vuotta vanhaa kuvaa missä olet paljon paremman näköinen ja 15 kiloa kevyempi. Kun tapaatte oikeassa maailmassa kahvilla, toinen osapuoli voi olla järkyttynyt ettet näytä ollenkaan sellaiselta mitä hän itse odotti.

2) Kiinnitä huomiota profiilitekstiin

Moni varmasti miettii pään puhki, että mitähän sitä itsestään kirjoittaisi. Sen pitäisi olla fiksua ja nasevaa, sellaista joka herättäisi toisen mielenkiinnon. Itsestään kirjoittaminen on kuitenkin pakollinen kiusa, mikäli et halua suoraa skippausta toiselta käyttäjältä.

Deittipalveluissa on tärkeää saada toinen tuntemaan tunteita, eikä vain laatia listausta CV:mäisesti aktiviteeteistä ja luetella ominaisuuksia itsestään. Huumori, hauskat tarinat, positiivet ja mukavia tunteita nostatavat rupattelut ovat yleisesti hyvin kiinnostavia. Profiiliasi voi lukea käyttäjä, joka jakaa samankaltaisen huumorintajun. Tämä taas nostaa mahdollisuuksia tavata oikeassa maailmassa.

3) Itsekeskeiset profiilit on "No-no"

Deittipalvelussa on paljon sellaisia profiileita, joiden profiilitekstejä lukiessa tulee mietittyä, että kuinka joku voi olla näin huomionhakuinen ja itsekeskeinen.

Jostain syystä jotkut käyttäjät kirjoittavat pelkästään itsestään, ominaisuuksistaan, jonka jälkeen pyytävät ”kysy toki lisää, jos haluat tietää vielä enemmän minusta”.

Enemmänkin tälläinen käyttäjä kuulostaa pakkomielteiseltä ja jopa hieman narsistiselta.
Kirjoita ennemminkin itsesti lisäksi, mitä olet hakemassa deittipalvelussa ja minkälaisista ihmisistä pidät.

Pyri kirjoittamaan profiilisi monipuolisesti vähän ”kaikesta”, jotta lukijalla heräisi mielenkiinto jatkaa profiilisi tutkimista.

4) Testaa useampaa eri deittipalvelua

Välillä voi tuntua että toisen samankaltaisen ihmisen löytäminen olisi neulan etsimistä heinasuovasta. Voi olla niin, että käyttämästi palvelu ei ole oikeanlainen juuri sinulle. Älä siis tuomitse heti kaikkia käyttäjiä ja deittipalveluja, mikäli käy niin että se tuottaa pettymyksen.

Ole rohkea ja kokeile useampaa deittipalvelua aktiivisesti. Ole yhdessä deittipalvelussa muutama viikko, tämä takaa sen että olet päässyt kokeilemaan tietyn deittipalvelun kaikki ominaisuudet läpi, sekä näkemään minkälaista porukkaa siinä deittipalvelussa on.

Uusia sinkkuja liittyy käyttäjiksi päivittäin, joten suosittelemme olemaan aktiivinen. Käy kurkkaamassa deittipalveluita esimerkiksi pari kertaa viikossa, tällä tavalla löydät varmasti uusia mielenkiintoisia sinkkuja.

5) Kysy treffeille nopeasti

Pidä mielessä, että deittipalvelu on tarkoitettu oikeassa maailmassa treffien järjestämiseen. Älä siis jää viestittely tasolle palvelussa, se ei yleisesti johda mihinkään. Jompi kumpi lopulta kuitenkin ghostaa toisen. Jutustelu kannattaa pitää palvelussa casuaalisena ja pyrkiä pääsemään näkemään toinen käyttäjä oikeassa elämässä mahdollisimman nopeasti.

Oli tavoitteena päästä heiluttamaan peittoa, aloittaa vakava parisuhde tai jopa tulevaisuudessa ryhtyä aviopuolisuoksi, kemiat toisen ihmisen kanssa yleisesti näkee vasta kun tapaa oikeassa elämässä. Älä siis yritä pitkittää keskustelua loputtomiin, vaan rohkaustu ja sovi treffit. Voit kutsua deitin esimerkiksi kahviin, tai vaikka juhliin.

Ei välttämättä kannata pyytää deittiä ravintolaan syömään, jos kemiat eivät natsaa. Kahvila on suosituin tapaamispaikka, mikäli ei juttu toimi, molempien on helppo lähteä kävelemään eri suuntiin

Sivun yhteenveto:

– Tärkeintä seuranhaussa on löytää itselleen se paras deittipalvelu. Mieti myös valmiiksi minkälaista seuraa ole hakemssa.

– Tällä tavoin näet eri deittipalveluihin tutustuessa, onko palvelu sopiva juuri sinulle. Mikäli etsit parisuhdetta, tuskin sitä löytyy sellaisesta palvelusta joka on suunnattu seksiseuran etsintään.

– Vakavan parisuhteen etsintään ei kannata käyttää Tinderiä.

– Listaa esimerkiksi paperille, mitä toimintoja haluat palvelulta: Haluatko tutkia toisten profiileja itse, vai haluatko palvelun automaattisesti järjestävän sinulle suosituksia, jotka pohtautuvat kyselyihin palveluun rekisteröityessä.

– Itselle sopivin deittisivu löytyy parhaiten kokeilemalla ja lukemalla muiten käyttäjien kokemuksia eri treffipalveluista. 

– Täytä profiili asianmukaisesti, täysin rehellisesti ja käytä aina omia kuvia jotka ovat mahdollisimman vasta otettu. Todellisuus tulee ilmi aina, joten valekuvien ottaminen ei ikinä kannata.

– Deittipalvelussa käyttäydy aina asiallisesti ja kunnioita toisia. Varmasti saat näin pidempiä keskusteluja toisten käyttäjien kanssa.

– Ole rohkea, tee aloite. Voit aloittaa keskustelun hauskalla vitsillä ja pyytää toista treffeille. Ajattele näin, sinulla ei ole mitään hävittävää. Mikäli käy niin ettei toinen suostu, siirry seuraavaan profiiliin ja kokeile uudelleen!